Berry Magazin

Priv hírek a nagyvilágból

2016. április 27. - Bence99

Az androidos csúcskészülék ára már közelít az ésszerűhöz a nagyvilágban, viszont nálunk szokás szerint semmi változás sincs.

Mint tudjuk a priv egy erősen túlárazott termék, de a külföldi szolgáltatók igyekeznek megfizethetőbbé tenni. Az AT&T nemrégiben 200 dollárral csökkentette az árát, így akciósan 450 dollárért kapható náluk a Priv.  Az itthoni szolgáltatót nézve a telekom bizonyul a legolcsóbnak, ugyanis náluk 2 év hűségválalás mellett 183.800Ft-ért vásárolható meg a készülék az előfizetőknek, feltőltőkártyával vagy előfizetés nélkül pedig csak csekély 284.990Ft-ért tudhatunk magunkénak egy ilyen készüléket. 

Ha már Priv akkor ne hadjuk szónélkül a legújabb androidos frissítést sem. Tegnap este befutott a legújabb Android 6.0.1 Lollipop verzió.

A frissítés újdonságait összefoglaló videó

A frissítések nagy része ugyan a "motorháztető" alatt zajlott, a kezelői felületben szinte semmi változás sem történt. A  frissítést követően rengeteget javult a Priv akkumulátor ideje, ezen felül pedig most vehetjük csak nagy hasznát a BlackBerry DTEK alkalmazásának, ugyanis ennek segítségével mostantól külön-külön is megvonhatunk engedéjeket az alkalmazásoktól, például hely és egyéb adatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr708667858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása