Berry Magazin

Sajnos elérkezett a pillanat amitől féltünk

"Amikor lezárul egy ciklus, bezáródik egy ajtó, véget ér egy fejezet – mindegy, hogy nevezzük, a lényeg az, hogy magunk mögött hagyjuk életünknek azokat a pillanatait"

2016. szeptember 28. - Bence99

Véget ért a BlackBerry 2017-es második negyedéve és vele együtt a BlackBerry történetében egy olyan korszak zárult le aminek a hírét mindenki nagy szívfájdalommal fogadja!

blackberry-cloud-930x465.jpg

A BlackBerry a negyedév zárás után bejelentette, hogy befejezi a hardverfejlesztést, és partnereinek szervezi ki a készülékek tervezésével és gyártásával kapcsolatost evékenységeket.

Magyarra fordítva a kanadai cég nem készít többé mobiltelefont, ugyanakkor Chen azt is elmondta, hogy licencelni foglyák az összes készülékhez tartozó szoftvertechnológiát és ha kell magát a MÁRKÁT is! Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag mostantól bárki készíthet BlackBerry logóval ellátott telefont a BlackBerry által átdolgozott szoftverrel (Android).

Ezzel a lépéssel egy korszak lezárult a BlackBerry történetében, az ikonikus formák, a tervezés, a stílus egyszerűen minden! Persze ezzel nem azt mondom, hogy a cég jövője reménytelen, a hardvergyártás megszűnt ezáltal már sosem lessz a régi a cég, viszont a biztonságos szoftverek fejlesztése terén még életben maradhat a kanadai vállalkozás! 

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2011750059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása