Berry Magazin

Az USA szenátusa is dobta a BlackBerryt

2016. július 05. - Bence99

A kanadai BlackBerry elég szépen rajtolt, sokáig népszerűek is voltak a billentyűzettel felszerelt, saját operációs rendszert futtató okostelefonjaik. Aztán jött az iPhone és az androidos okostelefonok, és a BlackBerry viszonylag olyan hamar lett halálra ítélt szereplő a piacon, mint a Windows Phone. Mostt az Egyesült Államok szenátusa ütött egy szöget az egykor szebb napokat látott mobil koporsójába. Persze nem a szenátus indította meg ezt a folyamatot, ugyanis felhasználók tömege is elfordult a BlackBerry-től és nem mellesleg Barack Obama amerikai miniszterelnök is lecserélte szeretett BlackBerry-ét! 

blackberry-hq.jpg

A Kanadaiak persze hibásak ebben, ugyanis kifuttatják a BB10-es készülékeiket (Claasic, Passport, Q10, Z10, Z30). Idén már odáig jutottak, hogy középkategóriás androidos készülékeket dobnak piacra, amivel a a saját kopolsójukra ütik a szeget.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr228867616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása