Berry Magazin

Előfizetéssel kínálja mobilalkalmazásait a BlackBerry

2016. augusztus 08. - Bence99

Mostantól előfizetésben is kínálja eddigi exkulzív androidos appjait a BlackBerry. A cég a BlackBerry 10 platform elsősorban produktívabb munkát és kommunikációt segítő alkalmazásait a PRIV megjelenésével portolta Androidra, de már nem kell BlackBerry készülék a használatukhoz. Az egykor okostelefon-nagyhatalomnak számító kanadai cég BlackBerry Hub+ nevű alkalmazáscsomagja a cég legfontosabb produktivitási és kommunikációs appjait gyúrja egybe, és kínálja előfizetéses modellben.

nexus5x_bb_apps_jpg_pagespeed_ce_ukr07ikbg2.jpg

Ezek az appok mától bármilyen, legalább Android M-et futtató androidos készülékre telepíthetők, a rendszer 30 napig engedi kipróbálni a BlackBerry Hub, a Calendar és a Password Keeper alkalmazások összes funkcióját, lejárat után havi 99 centért fizethető elő a csomag. Az előfizetők a fenti appokon túl jogosulttá válnak az összes, korábban csak a PRIV és a DTEK50 tulajdonosai számára elérhető alkalmazás mint például a Notes, Tasks, BlackBerry Launcher és Device Search használata.

Ezzel a lépéssel egy plussz bevételre tett szert a cég, de Chen vezérigazgató kijelentett hogy a BlackBerry manapság már csak egy szoftvercég és csak mellékesen gyártanak készülékeket. És itt még nem ér véget az újjítás, ugyanis a jövőben IOS készülékeken is elérhető lessz a csomag.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr519816870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása