Berry Magazin

Tovább erőlteti az androidot a BlackBerry

2016. június 17. - Bence99

Nem baj, hogy nem fogy igazán jól a Priv, a kezdeti sikertelenségek nem veszik el a gyártó kedvét attól, hogy tovább kiránduljon az androidos világban. A Priv mindidáig alulszerepelt, ugyanis a 850 ezer darabos becsült eladáshoz képest mindössze 600 ezer darab készülék talált gazdára.

robi.png

A BlackBerry-t ugyan több válllat vezető is megkereste azzal, hogy a 700 dolláros ár kicsit sok, de 400 dollár körül már érdekelné őket az androidos csúcskészülék. Nincs kizárva, hogy a BlackBerry ezért döntött két új középkategóriás androidos készülék piacra dobása mellett. Az egyik készülék fizikai billentyűzettel fog rendelkezni, még a másiknak csak érintőfelületje lessz. A két készülék megjelenéséről egyenlőre még nincs információ.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr818819408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása