Berry Magazin

Előrendelhető a Priv külföldön, és kiderült a kezdőár is

2015. október 24. - Bence99

A Priv a BlackBerry kanadai és amerikai webshopjából november első hetének végétől időzített szállítással már rendelhető.

A kanadai webshopból 899 kanadai dollárért, az USA-ból 799 USD-ért, Angliából pedig 559 angol fontért (240.000Ft) redelhető elő a készülék. A szállítások november 6-tól kezdődnek. A készülék átszámítva 220 ezer forint, de itthon drágább lessz, mert még erre jön az ÁFA. A 220 ezer forint egyébként kártya, szolgáltató és szerződés nélküli ár.

priv_3.png

A BlackBerry nemrég felfedte, hogy milyen lépéseket alkalmaznak az Androidos csúcskészülék biztonsága érdekében.

A BlackBerry-féle Hardware Root of Trust egy egyedi gyártási eljárás, amelynek során titkosítókulcsokat injektálnak egyenesen a hardverbe, ami az egész platform számára megalapozza a biztonságot.

Ellenőrzött boot folyamat és biztonságos bootchain, amelyek a beépített hardveres titkosítókulcsokat használják az eszköz minden rétegének ellenőrzéséhez a hardvertől kezdve az operációs rendszeren át egészen az alkalmazásokig, annak érdekében, hogy biztosítva legyen, hogy ezekbe nem babrálhat bele senki.

Megerősített Linux kernel, számos hibajavító patch-csel, és konfigurációs módosításokkal – a biztonság javítása érdekében.

FIPS 140-2 szerinti teljes lemeztitkosítás alapértelmezetten bekapcsolva, az adatvédelem biztosítása érdekében.

Maga a BlackBerry infrastruktúra, egy biztonságos, megosztott globális hálózat, amely titkosított adatok petabájtjait továbbítja nemcsak a világ élenjáró vezetőinek, de a legkiemelkedőbb szakemberei számára is oda-vissza egyaránt.

A BES12 a vezető vállalati mobilitás-menedzsment platform, amelyet a világ legnagyobb hatalmú kormányzatai és cégei használnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr788017465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása