Berry Magazin

Chen az adatvédelemről és a Priv-ről

2015. október 25. - Bence99

Chen a Priv és az adatbiztonság témaköréről nyilatkozott a cég hivatalos blogján. Chen azt mondta, hogy a Priv rendkívül biztonságosra van tervezve, a cél a minnél több alkalmazás elérése volt, amit az Android platform biztosít a felhasználók számára.

chen_4.png

A CEO blogbejegyzése:

A BlackBerry a biztonságos hardverek és szoftverek készítésével leginkább megbízott cég a világon napjainkban. A világ vezetői beleértve az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamát, az angol miniszterelnököt, David Cameront, a német miniszterelnök Angela Merkelt, a vezető kormányzati ügynökségek, és a legnagyobb üzleti vállalkozások mind mind tőlünk függenek.

Megígértem, hogy csak akkor adunk ki egy Android telefont, ha olyanra tudjuk megcsinálni, mind minden más termékünket: biztonságosra. Meg tudtuk tenni- így aztán ez a nap eljött.

Büszkén jelenthetem be, hogy a világ legelső Android által működtetett BlackBerry okostelefonja, a Priv mától előrendelhető.

A Priv lesz a megoldás azon okostelefon-felhasználók számára, akik naponta okulni kénytelenek a biztonság hiányából mostani készülékükön. A Priv lesz a válasz azoknak a korábbi BlackBerry felhasználóknak, akiknek hiányzik a fizikai billentyűzet, de több alkalmazást szeretnének. És reagálunk azon jelenlegi és jövőbeli BlackBerry felhasználók igényeire is, akiknek minden kell egyszerre: választási lehetőség, innováció, biztonság, adatvédelem és termelékenység.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr858020113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása