Berry Magazin

A TheVerge véleménye az Androidos Privről

2015. október 29. - Bence99

A TheVerge szerint a Priv túl drága, és a nemrég megjelent cikkével negatív véleményét kelti a RIM első Androidos készülékének.

riv.png

A TheVerge elemzésének lényeges pontjai

 - A Priv túl drága nyitóárú készülék egy olyan cégtől, amelynek ügyfelei átlagosan 70.000 Ft-ot hajlandóak adni egy telefonért.

- Az Android alapú készülék ráadásul nem is a legújabb operációs rendszerrel érkezik (Android Marshmallow helyett csak Android Lollipop). A TheVerge szerint BlackBerry gyenge a frissítések kiadása terén, szerintük sok jóra ne számítsunk az Android M terén.

- Nem lesz CDMA verzió, amellyel a cég az ügyfeleknek a felét azonnal elveszti.

A Priv egyetlen lenyűgöző funkciója a fizikai billentyűzet, amire csak egy szűk réteg kíváncsi.

Mindent összegezve elég nehéz lessz 699 dollárért eladni a készüléket, mert az androidos készülékek világában, sokkal jobb és olcsóbb készülékek közül lehet válogatni.

A priv küldetése lehetetlen

 Akár a funkciókra, akár az átlag felhasználókra koncentrálunk nehéz lessz azt a vásárlói kört megtalálni, amely hajlandó megfizetni a készülék magas árát. A BlackBerry-k átlagos eladási ára 70.000 Ft körül van, szóval akármelyik készüléket is nézzük, biztos, hogy egyik sem tartozik a prémium kategóriába.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr398031212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása