Berry Magazin

SecuSuite titkosított csevegés vállalati felhasználók számára

2015. november 16. - Bence99

A BlackBerry november vége fele kiadja legújabb alkalmazását SecuSUITE for Enterprise néven. Az összes főbb OS-re BlackBerry 10, iOS, és Android platformra megjelenő VOIP alkalmazás biztonságos kommunikációt képes biztosítani az üzleti ügyfelek számára, akik titkosított csatornán szeretnének szöveges, vagy hang alapú csevegést folytatni.secu_1.png

A BlackBerry az alábbi kijelentést fogalmazta meg:

A SecuSUITE for Enterprise használatával a céges alkalmazottaknak lehetősége nyílik a világ bármely pontjára irányuló biztonságos kommunikációt folytatni, ha szükséges, csak wifi kapcsolaton keresztül. A felhasználók képesek tetszőleges hosszúságú titkosított üzenet küldésére is. A hangüzenetek és a szöveges üzenetek 128 bites AES titkosítással kerülnek kódolásra az egyéni eszközök szintjén, ami azt jelenti, hogy még ha a másik fél nem érhető is el, az üzenet a fogadó fél okostelefonján titkosítva tárolódik, s csak akkor kapja meg azt az illető, ha már elérhető. A SecuSUITE for Enterprise felhasználóbarát, felhő alapú adminisztrációs felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy aktiváljanak vagy deaktiváljanak fehasználókat, s a beállításokat szükség szerint módosítsák. A cégek számára nincs szükség járulékos IT infrastruktúra kiépítésére, felállítására ahhoz, hogy az alkalmazást biztonságos kommunikációra használhassák.

A SecuSuite éves előfizetéssel lessz majd elérhető, de ugyanakkor a SecuSuite BlackBerry 10 új neve mostantól a SecuSuite for Government lessz.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr198083680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása