Berry Magazin

WorkLife for BlackBerry

2015. november 29. - Bence99

A mobilgyártók nem árasztják el a piacot dual SIM-es mobilokkal, valószínűleg ezért nem volt soha duál SIM-es BlackBerry. A kanadai cég viszont most megtalálta a módját annak, hogy a privát és munkahelyi telefonálást különválassza egyetlen készülékkel és egyetlen SIM kártyával. A BlackBerry kifejlesztette a WorkLife névre hallgató szolgáltatását, aminek alapjait a Movirtu adta melyet a cég 2014-ben vásárolt fel. A platformfüggetlen rendszer lényege, hogy a telefon két egymástól független hívószámot kezel a hozzá tartozó szolgáltatásokkal együtt, a felhasználó pedig eldöntheti, hogy melyiket használja. A készülék által kezelt két szám számlázása természetesen elkülönül. 

itthon sajnos a WorkLife egyenlőre nem érhető el, de a jövőben valószínűleg a Magyar szolgáltatók is részt fognak venni a BlackBerry által kínált "WorkLife" programban.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr628124614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása