Berry Magazin

Jövőre debütál a BlackBerry következő Androidos telefonja

2015. december 30. - Bence99

A BlackBerry újjabb androidos telefonon dolgozik, amiről John Chen már közölte is, hogy jövőre debütál majd a piacon. A vezér arrol beszélt, hogy fiygelmüket inkább a felső kategóriás telefonokra fordítják, de nem kizárt, hogy nem-e egy középkategóriás készülékről van szó. A Bloombergnek adott interjújában beszélt arról, hogy szemmel láthatóan pozitív fogadtatásban van része a Priv modellnek. Itt kiemelte azt is, hogy a jövőben főként a csúcsmobilokra fókuszálnak majd.

viena.png

Arról azonban nem beszélt Chen, hogy pontosan mikorra várható az új modell, persze ez a Priv eladási teljesítményétől is nagymértékben függ. Jelelnleg 4 piacon van jelen a készülék ami az elkövetkezendő három hónapban további harmincegy országban kapható lessz.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr538211664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása