Berry Magazin

A Built for BlackBerry program véglegesen befejeződött

2016. január 24. - Bence99

A BlackBerry 2012-ben indult programja, amely a BlackBerry 10 platformra való natív alkalmazások fejlesztését végezte január közepén végleg lezárult.

built_for_blackberry.png

Nemrégiben a fejlesztők számára kiküldött körlevélben a BlackBerry értesítette az érintetteket, hogy ezennel megszünteti programját, és ezt követően további szoftver nem küldhető be nekik a ‘Built for BlackBerry’ minősítés elnyerése céljából.

Ezt az elhatározást a BlackBerry a vállalati stratégia továbbfejlesztésével indokolta, de a közlemény szerint aki szeretne továbbra is fejleszthet BB10-re, és az alkalmazásokat beküldheti a BlackBerry World-be és az Amazone Appstore-ba. Egyesek szerint ez a BB10 végét jelenti, de bízzunk benne, hogy nagyot tévednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr588306408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása