Berry Magazin

Új BlackBerry launcher a Play Store-ban

2016. március 06. - Bence99

Természetesen az Android rendszernek is megvannak az előnyei. A BlackBerry három gyári alkalmazást is frissített, a kamera, a billentyűzet és a launcher mind új funkciókat kapott. A PRIV 18 megapixeles érzékelővel és Schneider Kreuznach optikával ellátott kamerája is kapott lassított felvétel opciót, másodpercenként 120 képkockát rögzít, amit 30 másodperc/képkocka sebességgel játszik le. Ilyenkor a kamera a hagyományos videofelvétellel ellentétben nem rögzít hangot. 

priv_6.png

BlackBerry Launchernek köszönhetően mostantól tetszőlegesen törölhető bármelyik ikont panelt, vagy ugyanígy bármelyik panelt ki lehet nevezni kezdőképernyőnek. Emellett néhány kiegészítéssel is bővült, ezek nagy része néhány apróbb változás, de változott például az alkalmazásindító ikonok felsorolása is alapnézetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr918447808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása