Berry Magazin

A BlackBerry gyári Facebook alkalmazása véglek megszűnik

2016. március 16. - Bence99

A cég natív Facebook-alkalmazása március végén megszűnik működni. Van persze megoldás a problémára, de ennek nem fognak örülni a BlackBerry tulajdonosok. Tegnap megjelent egy 35mb-os frissítés, de egy szokásos hibajavító frissítés helyett most az app teljesen használhatatlanná vált, megnyílik egy böngésző és csak webes oldalon tudjuk használni a közösségi oldalt. 

face10.png

A Frissítés után nem szinkronizálhatók a kontaktok, az üzenetek és a megosztási lehetősegek között nem lessz megtalálható a Facebook. Természetesen ne csak a BlackBerry-t hibáztassuk, mert ha szerették volna egyáltalán frissíteni natív alkalmazásukat akkor sem tudták volna, ugyanis a Facebook nem bocsájtotta a rendelkezésükre az úgynevezett API-kat amelyekkel újjabb funkciókat tudtak volna beépíteni az alkalmazásba. Úgy néz ki ,hogy a BlackBerry ugyan megtalálta a megoldást de csak Android oldalról, ami egy újjabb szörnyű hír a törzsgyökeres BlackBerry OS felhasználóknak.

memory.png

Persze erre is van megoldás mint mindenre, a Nemory Studios fejleszti a BlackBerry natív alkalmazása mellett az egyetlen BB10 re támogatott facebook applikációt a Face10-et, viszont ha már ezt megvásároljuk akkor ajánlanám figyelmetekbe szintén a Nemory Studios-tól a nélkülözhetlen messengert is ami + 2,69€.  A cégtől egyébként most érkezett egy igen jól sikerült komolyabb Instagram INST10 frissítés. A frissítés sok hibajavítást tartalmaz, köztük megkapta az API támogatásokat, amin a gyári Facebook kliens bukott. Az alkalmazás ingyenes, de ajánlom figyelmetekbe a PRO verziót, ami több effektet, és szűrőt kínál számunkra egyszeri 2,69€ kifizetése után.

És végül pár általam ajánlott applikáció:

Face10

Messenger

Inst10

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr288487736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása