Berry Magazin

Az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma a BlackBerry mellett döntött

2015. december 23. - Bence99

A Kanadai cég pénzügyi negyedéve épphogy csak lezárult, de a BlackBerry máris hatalmasat lépett előre. Az USA mezőgazdasági minisztériuma ugyan használt BlackBerry készülékeket, és szolgáltatásokat, de most kiterjesztette ezt az egész gazdálkodási szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyek menedzselésére. A BlackBerry AtHoc segítséget nyújt a hatékony és biztonságos kommunikációban, riasztások és üzenetek küldése területén is.

athoc.png

Ezzel a bővítéssel a minisztérium több mint 15 ezer főnyi személyzete számára lesz biztosítva a vészhelyzeti kommunikáció és a személyes elszámoltathatóság.

Világszerte egyre több szervezet alkalmaz BlackBerry AtHoc-ot, a minisztérium létesítményeit eddig is az AtHoc védelmezte, de mostmár az aparátus telefonhívásait, szöveges üzeneteit,  és mobilkészülékeit is felügyeli majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://berrymagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr108193464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása